CCC Question Answer Elements of Word Processing

  1. Border and shading option is in tab.

(a) View

(b) Home

(c) Insert

(d) Page Layout

  1. To see the document before the printout is taken, use

(a) Insert table

(b) Paste

(c) Format pointer

(d) Print preview

  1. What is the overall term for creating, editing, formatting, storing, retrieving and printing a text document?

(a) Word processing

(b) Spreadsheet design

(c) Web design

(d) Database management

  1. To print a document, press then press enter.

(a) Shift + P

(b) CtrI + P

(c)Alt+P

(d)Esc+P

  1. The meaning of ‘Cut’ is

(a) to take selection from document and move it to the clipboard

(b) to cut a document in two unequal parts

(c) to cut a document in two equal parts

(d) to cut a document in many parts

  1. Using print preview is useful when you want to

(a) color the document

(b) save the document

(c) delete the document

(d) print the document

  1. The term copy means

(a) make a duplicate of a file

(b) to make selection from the document

(c) duplicate the selected text on the clipboard

(d) All of the above

  1. The first tab of MS-Word is

(a) Home

(b) View

(c) Insert

(d) Review

  1. Microsoft Office button do.. not contain

(a) Print Preview

(b) Save

(C) Publish

(d) Word Art

Answer (NIELIT DOEACC CCC Question With Answer)

1. C 2. B 3. D 4. D 5. A
6. B 7. B 8. A 9. A 10. D
11. D 12. A 13. B 14. A 15. D
16. C 17. A 18. C

More CCC Question Answer / True False / Study Material

 CCC Question Answer Sample Model Paper True False in Hindi English PDF Download

NIELIT Doeacc CCC Study Material in Hindi and English

Follow On Facebook Page

Follow on Google Plus

Follow On Twitter

Posted in CCC, CCC Question Answer Tagged with: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*